Uuden sadon hölskytyskurkut

Nyt saa olla luova. Tarjoiluehdotuksessa kurkut on aseteltu houkuttelevasti koverrettuun kesäkurpitsaan!

Ainekset

  • 250 g kurkkua
  • 1/2 tl suolaa
  • 3 tl Mausteista Etikkaa
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.

Laita viipaleet/kuutiot syvälle lautaselle ja ripottele päälle suolaa. Laita päälle toinen lautanen. Hölskytä kurkkuviipaleita lautasten välissä jonkin aikaa, jotta kurkuista alkaa irrota nestettä.

Mausta kurkut etikalla ja ripottele pinnalle tilliä. Jäähdytä ennen tarjoamista.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!