Uuden sadon hölskytyskurkut
Nyt saa olla luova. Tarjoiluehdotuksessa kurkut on aseteltu houkuttelevasti koverrettuun kesäkurpitsaan!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 250 g kurkkua
- 1/2 tl suolaa
- 3 tl Mausteista Etikkaa
- hienonnettua tilliä
Valmistusohje
Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
Laita viipaleet/kuutiot syvälle lautaselle ja ripottele päälle suolaa. Laita päälle toinen lautanen. Hölskytä kurkkuviipaleita lautasten välissä jonkin aikaa, jotta kurkuista alkaa irrota nestettä.
Mausta kurkut etikalla ja ripottele pinnalle tilliä. Jäähdytä ennen tarjoamista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku