Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uuden sadon hölskytyskurkut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nyt saa olla luova. Tarjoiluehdotuksessa kurkut on aseteltu houkuttelevasti koverrettuun kesäkurpitsaan!

Ainekset

  • 250 g kurkkua
  • 1/2 tl suolaa
  • 3 tl Mausteista Etikkaa
  • hienonnettua tilliä

Valmistusohje

Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.

Laita viipaleet/kuutiot syvälle lautaselle ja ripottele päälle suolaa. Laita päälle toinen lautanen. Hölskytä kurkkuviipaleita lautasten välissä jonkin aikaa, jotta kurkuista alkaa irrota nestettä.

Mausta kurkut etikalla ja ripottele pinnalle tilliä. Jäähdytä ennen tarjoamista.

Tuoreimmat aiheesta

Säilöntä