Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Naposteluporkkanat balsamicosiirapin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Rakuunaiset pikkuporkkanat kyydittävät leffailtaa vauhdikkasti.

Ainekset

  • 250 g valmiita pikkuporkkanoita
  • rakuunaa

Balsamicosiirappi

  • 1/2 dl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
  • 1 dl omenamehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • siirappia

Valmistusohje

Keitä porkkanat kypsiksi. Ripottele kypsien porkkanoiden päälle hienonnettua rakuunaa. Mausta porkkanat balsamicosiirapilla.

Siirapista riittää seuraavallekin kerralle. Säilytä siirappia kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.

Tarjoa porkkanoita aterian lämpimänä lisäkkeenä.

Tuoreimmat aiheesta

Porkkanat