Naposteluporkkanat balsamicosiirapin kera
Rakuunaiset pikkuporkkanat kyydittävät leffailtaa vauhdikkasti.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 250 g valmiita pikkuporkkanoita
- rakuunaa
Balsamicosiirappi
- 1/2 dl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
- 1 dl omenamehua
- 1 rkl hunajaa
- 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- siirappia
Valmistusohje
Keitä porkkanat kypsiksi. Ripottele kypsien porkkanoiden päälle hienonnettua rakuunaa. Mausta porkkanat balsamicosiirapilla.
Siirapista riittää seuraavallekin kerralle. Säilytä siirappia kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.
Tarjoa porkkanoita aterian lämpimänä lisäkkeenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka