Naposteluporkkanat balsamicosiirapin kera

Rakuunaiset pikkuporkkanat kyydittävät leffailtaa vauhdikkasti.

Ainekset

  • 250 g valmiita pikkuporkkanoita
  • rakuunaa

Balsamicosiirappi

  • 1/2 dl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
  • 1 dl omenamehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl Lanfranchi oliiviöljyä
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • siirappia

Valmistusohje

Keitä porkkanat kypsiksi. Ripottele kypsien porkkanoiden päälle hienonnettua rakuunaa. Mausta porkkanat balsamicosiirapilla.

Siirapista riittää seuraavallekin kerralle. Säilytä siirappia kannellisessa astiassa huoneenlämmössä.

Tarjoa porkkanoita aterian lämpimänä lisäkkeenä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.