Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Naudan pippuripihvi paahtopaistista ja jogurtilla mehustettua varhaiskaalia

Julkaistu 07.05.2013 07:21

7.5.2013.

Ainekset

  • 280 g naudan paahtopaistipihvejä

Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia

  • 1 varhaiskaali
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 sitruuna
  • 1 valkosipulin kynsi
  • suolaa
  • pähkinöitä

Valmistusohje

Liha:

Kuivaa liha nesteistä. Paista pannulla voissa pihveihin hyvä väri.

Loppukypesnnä 100-asteisessa uunissa niin, että lihan kypsyys 52-56 astetta. Anna lihan vetäytyä foliossa pöydällä 5 minuuttia.

Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia:

Pilko varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Purista sitruuna kaalin päälle ja anna maustua hetki. Valuta kaalista ylimääräinen neste pois. Lisää jogurtti ja mausta valkosipulilla ja suolalla. Lisää pähkinöitä.

Tuoreimmat aiheesta

Pippuripihvi