Naudan pippuripihvi paahtopaistista ja jogurtilla mehustettua varhaiskaalia
Julkaistu
7.5.2013.
Ainekset
- 280 g naudan paahtopaistipihvejä
Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia
- 1 varhaiskaali
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1 sitruuna
- 1 valkosipulin kynsi
- suolaa
- pähkinöitä
Valmistusohje
Liha:
Kuivaa liha nesteistä. Paista pannulla voissa pihveihin hyvä väri.
Loppukypesnnä 100-asteisessa uunissa niin, että lihan kypsyys 52-56 astetta. Anna lihan vetäytyä foliossa pöydällä 5 minuuttia.
Jogurtilla mehustettua varhaiskaalia:
Pilko varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Purista sitruuna kaalin päälle ja anna maustua hetki. Valuta kaalista ylimääräinen neste pois. Lisää jogurtti ja mausta valkosipulilla ja suolalla. Lisää pähkinöitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku