OHJEET:
1. Suihkuta keskikokoiselle paistinpannulle tai vokkipannulle oliiviöljyä ja kuumenna keskilämmöllä.
2. Mausta liha mustapippurilla. Ruskista ainakin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Nosta sivuun lepäämään.
3. Pane kukkakaali pieneen kattilaan liemen kanssa ja keitä kannen alla 5–7 minuuttia, kunnes kukkakaali tuntuu pehmeältä haarukalla pistettäessä.
4. Nosta kukkakaali monitoimikoneeseen. Säästä liemi. Lisää valkosipuli ja aja kukkakaali tasaiseksi. Lisää lientä, kunnes haluttu koostumus on saavutettu. Sekoita joukkoon parmesaani ja timjami. Seoksen tulisi vastata paksuudeltaan perunamuusia.
5. Kuumenna erillisellä pannulla 2 ruokalusikallista yli jäänyttä lientä keskilämmöllä. Lisää pinaatti, peitä kannella ja keitä keskilämmöllä 1–2 minuuttia, kunnes pinaatti on pehmennyt.
6. Asettele pinaatti ja kukkakaalimuusi lautaselle pihvin
kera.
RAVINTOSISÄLTÖ:
341 kilokaloria, 27 g proteiinia, 10 hiilihydraatteja, 21 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.