1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Ruskeakaali: Ruskista kaalit margariinissa tai ihrassa vähän kerrallaan ja laita uunipannuun. Laita päälle siirappia ja lientä.
2. Laita uunin keskitasolle n. 1 tunniksi tai kunnes kaali tuntuu valmiilta. Sekoittele välillä. Lisää tarvittaessa lientä paistamisen aikana.
3. Punakaali: Paista kaalia pehmeämmäksi margariinissa padassa.
4. Lisää muut ainekset ja keitä hiljalleen kannen alla n. 1 tunti. Lisää vettä tai lientä tarvittaessa.
5. Pitkäkaali: Revi lehdet varsista ja huuhdo tarkoin. Laita ne kiehuvaan liemeen 5 minuutiksi. Valuta ja hienonna.
6. Laita kaali pataan, jossa on hieman margariinia pohjalla, lisää kermaa ja keittele kaali hiljalleen pehmeäksi. Mausta.