Timjamimarinoitua etuselkää

Lihaa tulee marinoida muutama tunti, mutta itse grillaus käy nopeasti.

Neljälle

  • 4 viipaletta mureutettua naudan etuselkää, n. 1 ½ cm paksuja

Marinadi

  • 1 ½ dl rapsiöljyä
  • ¼ dl kiinalaista soijaa
  • 1 tl timjamia
  • 1 maustemitta mustapippuria

Salaatti

  • 12 keitettyä perunoita, lohkottuina
  • 1 dl oliivi- tai rapsiöljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1-2 tl kirveliä
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl basilikaa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita marinadi. Laita lihat muovipussiin ja kaada mukaan marinadi. Sulje muovipussi ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.

2. Sekoita salaattikastike ja kääntele mukaan perunat.

3. Valuta lihat, grillaa viipaleita 3-4 minuuttia molemmin puolin.

4. Tarjoile salaatin sekä halutessasi grillattujen tomaatinpuolikkaiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!