Nuudeliwokki kaalin ja rapujen kera

Munanuudelit katkarapujen kera on yleinen aasialainen yhdistelmä, tässä ruoassa ne ovat muidenkin rikkaiden makujen seurassa. Harissa on tulinen mausteseos, jota myydään tuubissa.

Neljälle

  • 350 g munanuudeleita
  • 1 purkki ravunpyrstöjä liemessä
  • 12 jättikatkarapuja
  • 150 g puna- tai valkokaalia
  • 200 g siitakesieniä
  • 2 tl harissaa
  • 1 tl seesamiöljyä
  • suolaa ja valkopippuria
  • rypsiöljyä wokkaamiseen

Tarjoiluun

  • limettilohkoja

Valmistusohje

1. Valuta ravunpyrstöt. Kuori jättikatkaravut. Suikaloi kaali. Perkaa sienet ja leikkaa tarvittaessa pienemmäksi.

2. Valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne.

3. Wokkaa sienet, kalisuikaleet ja harissaseos. Lisää jättikatkaravut ja wokkaa muutama minuutti. Lisää ravunpyrstöt ja sekoita. Mausta suolalla, pippurilla ja seesamiöljyllä. Tarjoile ohessa limettilohkoja.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.