Tonnikala-papupasta

Tonnikalakastike maistuu usein myös kalaruokia vieroksuville. Tässä ohjeessa maukas kastike tarjoillaan pastan ja kidneypapujen kera.

4 annosta

  • 400 g farfallepastaa
  • 2 prk tonnikalaa
  • 400 g keitettyjä kidneypapuja
  • 1 pieni purjo
  • 4 dl kasvislientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 nippu tilliä
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Huuhtele, puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet ja kidneypavut oliiviöljyssä. Lisää kasvisliemi ja kerma ja keitä noin 5 minuuttia.

3. Lisää tonnikalaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna tilli ja sekoita se kastikkeeseen pastan kanssa. Annostele lautasille ja mausta ripauksella vastajauhettua mustapippuria.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.