Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tonnikala-papupasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tonnikalakastike maistuu usein myös kalaruokia vieroksuville. Tässä ohjeessa maukas kastike tarjoillaan pastan ja kidneypapujen kera.

4 annosta

  • 400 g farfallepastaa
  • 2 prk tonnikalaa
  • 400 g keitettyjä kidneypapuja
  • 1 pieni purjo
  • 4 dl kasvislientä
  • 2 dl kermaa
  • 1 nippu tilliä
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Huuhtele, puhdista ja suikaloi purjo. Kuullota purjosuikaleet ja kidneypavut oliiviöljyssä. Lisää kasvisliemi ja kerma ja keitä noin 5 minuuttia.

3. Lisää tonnikalaa ja mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna tilli ja sekoita se kastikkeeseen pastan kanssa. Annostele lautasille ja mausta ripauksella vastajauhettua mustapippuria.

Tuoreimmat aiheesta

Tonnikalapasta