Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Oluenmakuiset kinkkurullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Oluella maustetut kinkkurullat kermaisessa kastikkeessa ovat taattu menestysateria.

Kahdelle

  • 8 viipaletta keittokinkkua
  • 2 viipaletta savukinkkua, hienonnettuina
  • 1 kerä lehtisalaattia, hienonnettuna
  • noin 1 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl vaaleaa olutta
  • 1 dl kermaa
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita salaatti, savukinkku ja 1 dl juustoraastetta tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Laita keittokinkkuviipaleet pareittain, levitä niille täytettä ja kääri rullalle. Laita ne sauma alaspäin uunivuokaan.

3. Sekoita olut ja kerma, kaada vuokaan. Ripottele päälle loput juustosta, puuteroi paprikalla ja gratinoi ylävastuksen alla kunnes juusto on sulanut. Tarjoile mielellään keitetyn riisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkurullat