Oluenmakuiset kinkkurullat

Oluella maustetut kinkkurullat kermaisessa kastikkeessa ovat taattu menestysateria.

Kahdelle

  • 8 viipaletta keittokinkkua
  • 2 viipaletta savukinkkua, hienonnettuina
  • 1 kerä lehtisalaattia, hienonnettuna
  • noin 1 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl vaaleaa olutta
  • 1 dl kermaa
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sekoita salaatti, savukinkku ja 1 dl juustoraastetta tahnaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Laita keittokinkkuviipaleet pareittain, levitä niille täytettä ja kääri rullalle. Laita ne sauma alaspäin uunivuokaan.

3. Sekoita olut ja kerma, kaada vuokaan. Ripottele päälle loput juustosta, puuteroi paprikalla ja gratinoi ylävastuksen alla kunnes juusto on sulanut. Tarjoile mielellään keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!