Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Omenakyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Omena ja sianliha viihtyvät hyvin yhdessä. Tarjoile mielellään kyljysten kera uuniperunoita.

Neljälle

  • 4 siankyljystä
  • suolaa ja pippuria

Päällys

  • 4 paksua omenaviipaletta
  • 2 tl currya
  • 1 purkki herkkusienimuhennosta
  • 2 rkl kermaa
  • 1 dl juustoraastetta
  • paprikajauhetta
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen ja laita grillivastukset päälle. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan voissa pannulla.

2. Paista omenaviipaleet lähes pehmeiksi voissa ja ripota päälle vähän currya. Nosta viipaleet kyljysten päälle.

3. Sekoita sienimuhennos kermatilkkaan ja jaa se kyljyksille. Ripota päälle juustoraastetta ja puuteroi paprikajauheella. Gratinoi, kunnes juusto on sulanut.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset