Olutvoileipä
Tämä voileipä on kuin luotu maukkaan olutlasillisen seuraksi.
4-5 kpl
- 4-5 sämpylää
- voisulaa
- 1 pkt pekonia, suikaleina
- 1 pieni punainen paprika, suikaleina
- 3 munanvalkuaista
- 3 dl juustoraastetta
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Paista pekonit ja valuta. Leikkaa sämpylöistä kansi ja penslaa ne voisulalla.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, kääntele mukaan juusto, persilja, paprika ja pekoni. Levitä täyte leiville. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka