Olutvoileipä

Tämä voileipä on kuin luotu maukkaan olutlasillisen seuraksi.

4-5 kpl

  • 4-5 sämpylää
  • voisulaa
  • 1 pkt pekonia, suikaleina
  • 1 pieni punainen paprika, suikaleina
  • 3 munanvalkuaista
  • 3 dl juustoraastetta
  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Paista pekonit ja valuta. Leikkaa sämpylöistä kansi ja penslaa ne voisulalla.

2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, kääntele mukaan juusto, persilja, paprika ja pekoni. Levitä täyte leiville. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.