Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Anjovismunakas

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tätä paremmaksi ei munakas juuri voi tulla. Anjovis, tomaatit ja rapeaksi gratinoitu juusto takaavat sen. Hyvä lounas- tai iltaruoka näkkileivän ja kylmän oluen kera.

Kahdelle-kolmelle

  • 4 kananmunaa
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 5 dl maitoa
  • 1 rasia anjovisfileitä
  • 2 tomaattia viipaleina
  • murustettua oreganoa
  • juustoraastetta
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa jauhot, maito ja munat sileäksi taikinaksi, suolaa.

2. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan tai pannulle ja paista, kunnes se alkaa jähmettyä, n. 10 minuuttia.

3. Ota vuoka uunista, laita päälle tomaatit ja anjovikset, ripottele päälle juusto ja oregano ja kypsennä valmiiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Munakas