Kanelimaustettu omenapannukakku
Kokeile lisätä pannukakkuun omenia. Muista, että paistinpannun kahvan tulee olla uuninkestävä. Pannukakku saa kivaa makua omenoista! Ripota joukkoon kanelia oman maun mukaan.
Kolmelle-neljälle
- 2 kananmunaa
- 6 dl maitoa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 25 g margariinia
- 2 omenaa pieninä lohkoina
- jauhettua kanelia
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta sekä jauhot. Vatkaa mukaan kananmunat, suola ja loput maidosta.
2. Sulata margariini suuressa paistinpannussa ja kaada taikina pannuun. Pistele siihen omenalohkot, puuteroi päälle kanelia.
3. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 30-40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"