Kanelimaustettu omenapannukakku
Julkaistu
Kokeile lisätä pannukakkuun omenia. Muista, että paistinpannun kahvan tulee olla uuninkestävä. Pannukakku saa kivaa makua omenoista! Ripota joukkoon kanelia oman maun mukaan.
Kolmelle-neljälle
- 2 kananmunaa
- 6 dl maitoa
- 3 dl vehnäjauhoja
- 25 g margariinia
- 2 omenaa pieninä lohkoina
- jauhettua kanelia
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta sekä jauhot. Vatkaa mukaan kananmunat, suola ja loput maidosta.
2. Sulata margariini suuressa paistinpannussa ja kaada taikina pannuun. Pistele siihen omenalohkot, puuteroi päälle kanelia.
3. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 30-40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi