Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanelimaustettu omenapannukakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kokeile lisätä pannukakkuun omenia. Muista, että paistinpannun kahvan tulee olla uuninkestävä. Pannukakku saa kivaa makua omenoista! Ripota joukkoon kanelia oman maun mukaan.

Kolmelle-neljälle

  • 2 kananmunaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 25 g margariinia
  • 2 omenaa pieninä lohkoina
  • jauhettua kanelia
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta sekä jauhot. Vatkaa mukaan kananmunat, suola ja loput maidosta.

2. Sulata margariini suuressa paistinpannussa ja kaada taikina pannuun. Pistele siihen omenalohkot, puuteroi päälle kanelia.

3. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 30-40 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Pannukakku