Kanelimaustettu omenapannukakku

Kokeile lisätä pannukakkuun omenia. Muista, että paistinpannun kahvan tulee olla uuninkestävä. Pannukakku saa kivaa makua omenoista! Ripota joukkoon kanelia oman maun mukaan.

Kolmelle-neljälle

  • 2 kananmunaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 25 g margariinia
  • 2 omenaa pieninä lohkoina
  • jauhettua kanelia
  • 1 tl suolaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa puolet maidosta sekä jauhot. Vatkaa mukaan kananmunat, suola ja loput maidosta.

2. Sulata margariini suuressa paistinpannussa ja kaada taikina pannuun. Pistele siihen omenalohkot, puuteroi päälle kanelia.

3. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 30-40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!