Omenapannukakku

Vanhanajan jälkiruoka, joka valmistetaan uunipannukakun tavoin. Kokeile mielellään myös muita hedelmiä. Älä unohda, että paistinpannun kahvan tulee olla uuninkestävä.

Kahdelle-kolmelle

  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 maustemitta suolaa
  • 3 dl maitoa
  • 1-2 kananmunaa
  • 2 omenaa, pieninä lohkoina
  • kanelia
  • 1 rkl margariinia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

2. Vatkaa taikina, anna turvota 10 minuuttia.

3. Sulata 1 rkl margariinia paistinpannulla ja kaada taikina pannuun. Pistele omenalohkot taikinaan sinne tänne, puuteroi kanelilla.

4. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 30-40 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat