Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Omenaraastekiisseli

Julkaistu 18.10.2013 09:26

Omenaraastekiisseli on ihana välipala tai jälkiruoka. Ota lapset mukaan kiisselin valmistukseen!

4-6 annosta

  • 1 l omenatäysmehua
  • 3 rkl perunajauhoja
  • ¾ dl sokeria
  • ripaus kanelia tai kanelitanko
  • 2-4 omenaa kuorittuna ja raastettuna

Valmistusohje

Mittaa omenamehu, perunajauhot ja sokeri kattilaan. Lisää myös ripaus kanelia tai kanelitanko.

Kiehauta, kunnes kiisseli sakenee ja pulpahtaa, mutta älä keitä.

Kuori omenat ja raasta ne. Lisää omenaraaste hieman jäähtyneen kiisselin joukkoon. Tarkista maku. Ripottele pinnalle hieman sokeria.

Tuoreimmat aiheesta

Kiisseli