1. Fileoi lohi ohuella, terävällä veitsellä. Leikkaa nahka pois fileistä ja kuutioi lohi sentinkokoisiksi paloiksi. Leikkaa irti purjon vihreä osa ja persiljanvarret. Kuori sipuli ja leikkaa se muutamiksi paloiksi.
2. Kuumenna kalaliemi kiehuvaksi, lisää lohen ruodot ja nahka, purjon vihreä osa, persiljanvarret sekä sipuli, keitä hiljalleen 15 minuuttia.
3. Puhdista ja kuutioi porkkana ja selleri, suikaloi kaali ja viipaloi purjon valkea osa. Paista vihanneksia padassa tai kattilassa muutama minuutti voissa ilman että ne saavat väriä. Lisää valkosipuli ja tomaattipyree ja paista vielä muutama minuutti.
4. Sekoita, siivilöi kalaliemi mukaan vihannesseokseen ja keitä hiljaa 5-8 minuuttia. Hienonna persilja (n. 1 dl). Lisää viini, lohikuutiot, oliivit, kaprikset ja persilja. Kuumenna kiehuvaksi, anna poreilla hiljaa n. 5 minuuttia ennen tarjoilua.