Paahtopaistileivät
Julkaistu
Tapaksia suomalaisittain! Kokeile helppoa reseptiä.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- ruisleipää
- fenkolia
- oliiviöljyä
- suolaa, mustapippuria
- ruohosipulituorejuustoa
- salaatinlehtiä
- paahtopaistiviipaleita
- tuoretta rosmariinia
Valmistusohje
Kuullota suikaloitu fenkoli pienessä määrässä oliiviöljyä. Anna jäähtyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla ja nostele leivälle salaattia, paahtopaistia sekä fenkolia. Koristele tuoreella rosmariinilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka