Itämaiset kasvikset wokissa

Resepti: Markus Maulavirta

1 annos

  • 1 kpl paksoita
  • 2 oksaa mangoldia
  • kourallinen pieniä siitakesieniä kantoineen
  • 1 kpl sipulia varsineen
  • soijaa
  • korianteria
  • puolikas sitruuna
  • 2 tl hunajaa
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä

Valmistusohje

Leikkaa paksoi, mangoldi ja sipuli reiluihin paloihin. Paista wokissa kylmäpuristetun rypsiöljyn kera. Lisää kourallinen pieniä siitakesieniä kantoineen. Mausta soijalla, silputulla korianterilla ja hunajalla. Purista vielä puolikkaan sitruunan mehu wokkiin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!