Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Itämaiset kasvikset wokissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Resepti: Markus Maulavirta

1 annos

  • 1 kpl paksoita
  • 2 oksaa mangoldia
  • kourallinen pieniä siitakesieniä kantoineen
  • 1 kpl sipulia varsineen
  • soijaa
  • korianteria
  • puolikas sitruuna
  • 2 tl hunajaa
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä

Valmistusohje

Leikkaa paksoi, mangoldi ja sipuli reiluihin paloihin. Paista wokissa kylmäpuristetun rypsiöljyn kera. Lisää kourallinen pieniä siitakesieniä kantoineen. Mausta soijalla, silputulla korianterilla ja hunajalla. Purista vielä puolikkaan sitruunan mehu wokkiin.

Tuoreimmat aiheesta

Kasviswokki