Perunat: Keitä perunat suolavedessä melkein kypsiksi. Pilko ja paista kullanruskeiksi. Lopuksi lisää voi, joka saa hieman ruskistua ja pilkotut sipulinvarret. Lisää hiukan sitruunamehua tuomaan raikkautta.
Kastike: Pilko loppusipulit mitä varsista jäi, freesaa kattilassa ja kaada päälle kerma, anna hautua hiljalleen kunnes sipulit ovat pehmeitä ja makeita, mausta suolalla ja pippurilla.
Kala: Paista kuhafileet nahkapuolelta öljyssä ja lisää lopuksi voi. Valele kalan lihapuolta pannuun sulaneella voilla kunnes kala on juuri ja juuri kypsä. Sitten nosta pannu pois liedeltä ja anna kalan kypsyä loppuun pannuun jääneellä lämmöllä. Tällä välin voi annostella perunat ja sipulit lautaselle ja simsalabim - kala on juuri sopivan kypsää lautaselle noston hetkellä.