Paistettu naudan entrecôte ja superliemi
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 entrecôtepihvi ruokailijaa kohden
- voita
- öljyä
- n. 2 dl liha- tai kanalientä
- soijaa
- inkivääriä
- valkosipulia
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Ota liha huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen paistamista. Kuumenna pannu, lisää voi ja öljy. Paista pihvit mediumiksi, mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folioon vetäytymään.
Valmista liemi lisäämällä pannulla olevan rasvan joukkoon liha- tai kanalientä, soijaa, raastettua inkivääriä ja hienonnettua valkosipulia. Sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää nokere voita. Asettele pihvit lautasille ja kaada kastike lihan päälle. Halutessasi voit siivilöidä kastikkeen ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka