Paistettua lenkkimakkaraa sipulin ja kananmunien kera

Lenkkimakkara on reilua, suomalaista ja lihaisaa ruokaa.

Neljälle

  • 500 g lenkkimakkaraa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 keltasipulia
  • voita paistamiseen
  • 4 kananmunaa

Valmistusohje

1. Viipaloi makkara. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista voissa.

2. Kuori ja leikkaa sipulit renkaiksi. Paista ne voissa.

3. Ota munat jääkaapista hyvissä ajoin, jotta ne lämpenevät huoneenlämpöisiksi. Paista munat, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.