Makkarapannu
Tätä pannua on mukava valmistaa, kun kotona sattuu olemaan tähteeksi jääneitä keitettyjä kylmiä perunoita. Tarjoile viileän oluen ja maukkaan leivän kera.
4 annosta
- 4 nakkia tai muuta makkaraa
- 12 keitettyä perunaa
- 1 sipuli
- 4 kananmunaa
- voita paistamiseen
- raastettua piparjuurta
- 4 pientä tomaattia
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Leikkaa perunat lohkoiksi ja suikaloi sipuli. Paista perunat ja sipuli, paista sitten makkarat ja muna. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Aseta perunat ja makkara lämmitetyille lautasille. Aseta sipuli ja paistettu muna päällimmäisiksi, koristele piparjuurella ja tomaatilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku