Tämä on ravintolatason ruokaa, mutta italialaisen ruuan voima onkin sen yksinkertaisuudessa.
- Kuumenna 5 teelusikallista neitsytoliiviöljyä ja lisää sipulit mausta suolalla ja pippurilla. Paista noin kymmenen minuuttia tai kunnes sipulit ovat kullankeltaisia ja karamellisoituneita. Jos pannu alkaa kuivua, lisää hiukan vettä tai aseta pannu hetkeksi sivummalle.
- Laita jäljelle jäänyt oliiviöljy toiselle paistinpannulle. Kuumenna pannu. Lisää pihvit pannulle, kun öljy on kuumaa. Paista pihvejä molemmilta puolin noin puoli minuuttia ja käännä ainoastaan kerran.
- Lisää balsamiviinietiikka pihveihin. Näin pihvit saavat makua ja samalla kastikkeen.
- Asettele karamellisoituneet sipulit pihvien päälle ja anna olla pannulla vielä muutama sekunti.
Tarjoile kuumana.