Paistettua salviaa ja anjovista
Julkaistu
Salvia-anjovisfritti uppopaistetaan ja maustetaan suolalla.
- Ruokavalio: Laktoositon
4 hengelle
- neitsytoliiviöljyä uppopaistamiseen
- 12 anjovisfilettä
- 24 suurta salvianlehteä
- 1 muna
- jauhoja leivittämiseen
- suolaa
Valmistusohje
- Kuumenna öljy kattilassa.
- Tee kahdesta salvianlehdestä ja yhdestä anjovisfileestä ”voileipä”.
- Dippaa täytetyt salvianlehdet munassa ja leivitä jauhoissa.
- Upota täytetyt lehdet varovasti kuumaan öljyyn ja anna paistua, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
- Nosta lehdet talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva imeytyy siihen.
- Ripottele kuumille lehdille suolaa.
- Tarjoile välittömästi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku