Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paistettua salviaa ja anjovista

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Salvia-anjovisfritti uppopaistetaan ja maustetaan suolalla.

4 hengelle

  • neitsytoliiviöljyä uppopaistamiseen
  • 12 anjovisfilettä
  • 24 suurta salvianlehteä
  • 1 muna
  • jauhoja leivittämiseen
  • suolaa

Valmistusohje

- Kuumenna öljy kattilassa.

- Tee kahdesta salvianlehdestä ja yhdestä anjovisfileestä ”voileipä”.

- Dippaa täytetyt salvianlehdet munassa ja leivitä jauhoissa.

- Upota täytetyt lehdet varovasti kuumaan öljyyn ja anna paistua, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.

- Nosta lehdet talouspaperille, jotta ylimääräinen rasva imeytyy siihen.

- Ripottele kuumille lehdille suolaa.

- Tarjoile välittömästi.

Tuoreimmat aiheesta

Paistettu kala