1. Vaniljakastike: Puolita vaniljatanko pitkittäin ja raaputa pois siemenet. Sekoita siemenet sokeriin. Vatkaa keltuaiset kuohkeiksi ja sekoita vanilja-sokeriseos vaahtoon. Kiehauta kerma, maito ja vaniljatanko. Nosta kattila levyltä ja sekoita munavaahto varovasti joukkoon.. Hauduta miedolla lämmöllä sekoittaen kunnes kastike on saostunut. Varo keittämästä kastiketta, ettei siitä tule munakokkelia. Siivilöi ja jäähdytä.
2. Omenaviipaleet: Viipaloi omenat kuorineen. Sulata voi keskilämmöllä paistinpannussa. Lisää omenaviipaleet ja tarkista, etteivät ne peitä toisiaan. Sekoita sokeri ja kaneli. Ripottele puolet seoksesta omenaviipaleiden päälle. Käännä omenaviipaleet ja paista noin puolitoista minuuttia. Ripottele loput sokeri-kaneliseoksesta omenaviipaleiden päälle ja käännä viipaleet. Paista vielä puolitoista minuuttia. Tarjoile kylmän vaniljakastikkeen kanssa.