Sienikrustadit

Valmista nämä herkulliset krustadit kantarellikautena. Jos käytät säilykesieniä, tarvitset niitä kaksi purkillista. Täytä vuoat juuri ennen tarjoilua, muuten ne pehmenevät.

Kahdeksalle

  • 8 krustadivuokaa
  • 400 g tuoreita kantarellejä
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • 1 ½ rkl voita
  • 3 dl kuohukermaa
  • 5 cl portviiniä
  • hieman soijaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Puhdista sienet ja paista ne voissa kattilassa kunnes kaikki neste on haihtunut.

2. Puuteroi mukaan jauhot ja lisää kermaa vähän kerrallaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja keitä hiljalleen n. 30 minuuttia. Mausta soijalla ja portviinillä.

3. Täytä krustadit juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat