1. Sekoita voi, sokeri ja jauho muruiksi, lisää puoli vispattua munaa ja sekoita nopeasti taikinaksi. Jos taikina tuntuu liian kuivalta, lisää 1 rkl vettä. Pane taikina muovipussiin ja jääkaappiin tunniksi.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli taikina ja vuoraa piirasvuoka, jossa on irtopohja. Taivuta kapea foliosuikale reunan yli, niin taikina ei valahda alas. Pistele pohja ja paista valmiiksi uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.
3. Sulata suklaa vesihauteessa. Vatkaa kerma paksuksi. Sekoita keltuaiset yksi kerrallaan jäähtyneeseen suklaasulaan. Sekoita pikakahvijauhe kuumaan vesitilkkaan. Lisää suklaa-keltuaisseokseen tomusokeri ja kahvi ja kääntele joukkoon varovasti kermavaahto. Sekoita tasaiseksi ja levitä vaahto kylmälle torttupohjalle. Ripottele pinnalle strösseliä ja laita torttu pakastimeen. Tarjoile puoliksi sulaneena.