1. Sulata voi kasarissa ja lisää ruokakerma. Lämmitä kädenlämpöiseksi (37 astetta). Murenna hiiva kulhossa ja liuota se tilkkaan voi-kermaseosta, sekoita joukkoon loput nesteestä. Lisää suola, sokeri ja melkein kaikki jauhot. Vaivaa taikina joustavaksi ja kiiltäväksi. Taikinasta tulee valkoista ja helposti leivottava kerman ansiosta. Anna taikinan kohota leivinliinalla peitettynä 30 minuuttia.
2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ota taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja vaivaa sitä kevyesti. Kauli taikina levyksi samoin kuin korvapuusteja tehdessä. Levitä taikinan pinnalle voi ja sirottele pinnalle rusinat, suklaarouhe, pähkinärouhe ja sokeri. Kääri taikina rullalle ja leikkaa se 20 viipaleeksi. Asettele viipaleet hieman kallelleen voideltuun pyöreään kakkuvuokaan. Laske 17 viipaletta ympäri vuoan ja 3 siivua keskelle. Kohota vielä 30 minuuttia.
3. Penslaa leivonnaisen pinta vatkatulla munalla ja ripottele hieman raesokeria päälle. Paista uunin alaosassa noin 30 minuuttia.