Paprikat kananmaksatäytteellä

Paprikat ovat värikäs ja vitamiinipitoinen lisä ruokaan. Valitse lempivärisi. Esikeitä ne niin paprikoista tulee pehmeitä ja maukkaita.

Kolmelle-neljälle

  • 3 vihreää paprikaa
  • 1 pkt pakastettua kananmaksaa
  • 1 tl meiramia, murustettuna
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • n. 300 g herkkusieniä, ohuina viipaleina
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl lientä
  • 3 dl juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Esikeitä ne kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia. Laita uunivadille.

2. Hienonna puoliksi sulatettu maksa karkeasti.

3. Freesaa sipulia ja sieniä kunnes ne saavat väriä.

4. Freesaa sitten maksa ja mausta. Sekoita kaikki ainekset pannussa, lisää tomaattipyree ja liemi ja keitä 5 minuuttia.

5. Täytä paprikat. Ripottele päälle juustoa ja laita uuniin n. 15 minuutiksi. Tarjoile riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!