Paprikalisuke
Julkaistu
Kuha-saltimbocalle sopivassa paprikalisukkeessa maistuu vihannesten aidot maut.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 1 sipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tlk kuorittuja tomaatteja
- suolaa
- öljyä
Valmistusohje
Poista paprikoista siemenet ja valkoiset osat. Pilko paprikat reilunkokoisiksi paloiksi.
Silppua sipuli ja siivuta valkosipulinkynsi. Pilko kuoritut tomaatit, säästä tomaattien liemi.
Lämmitä öljy pannussa tai pinnoitetussa kattilassa ja lisää kaikki kasvikset. Keitä välillä sekoittaen kunnes paprikat ovat pehmeitä. Jos ruoka kuivuu, lisää tomaattien mehua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa