Paprikapurilaiset
Maukas muunnelma hampurilaisesta, nämä maistuvat hieman currylta.
- Ruokavalio: Laktoositon
6 kpl
- 400 g sianjauhelihaa
- 1 kananmuna, vatkattuna
- 1 vihreä paprika, hienonnettuna
- 1 keltasipuli, raastettuna
- 1 dl persiljaa, hienonnettuna
- suolaa ja pippuria
Lisukkeet
- hampurilaissämpylöitä
- 2 keltasipulia, viipaleina
- 1 vihreä paprika, viipaleina
- currya
Valmistusohje
1. Sekoita jauheliha, muna, paprika, raastettu sipuli ja persilja. Muotoile pieniksi pihveiksi ja paista ne kypsiksi keskilämmöllä.
2. Paista sitten sipuli pehmeäksi, puuteroi currylla. Lämmitä hampurilaissämpylöitä, täytä pihveillä, sipulilla ja paprikarenkailla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno