Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Riisi-sienitäytteiset paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vihreää ja maukasta.

Ainekset

  • Neljälle

Ainekset

  • 4 paprikaa
  • 2 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1-2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
  • 1 prk kantarelleja, n. 200 g, tai tuoreita
  • 3 dl raakariisiä
  • 8 dl kasvislientä kuutiosta
  • suolaa ja mustapippuria
  • ½ prk paseerattua tomaattia
  • 1 nippu persiljaa, hienonnettuna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi ja poista siemenet. Laita ne uunivuokaan.

2. Paista sipulia ja valkosipulia kevyesti padassa. Lisää sienet ja riisi ja sekoita kunnes riisi saa väriä. Lisää 6 dl lientä ja keitä hiljalleen kannen alla kunnes riisi on kypsää.

3. Sekoita riisiin persilja ja tomaatit. Täytä paprikat. Kaada loput liemestä vuokaan ja laita vuoka uunin keskitasolle kunnes paprikat pehmenevät.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat