Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Parsaa ja mantelia ruskistetun voin kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä voit käyttää joko valkeaa tai vihreää parsaa. Katkaise molemmista pois alin, kova osa. Valkoisen parsan kuorit sen lisäksi helposti perunankuorimaveitsellä. Vihreää parsaa ei tarvitse kuoria.

Neljälle

  • 600 g parsaa
  • 100 g voita
  • 1 pkt mantelilastuja
  • suolaa

Valmistusohje

1. Laita puhdistetut parsat nuput samaan suuntaan kattilaan ja keitä kevyesti suolatussa vedessä valmiiksi, mutta niin että niissä on jäljellä napakkuutta – kokeile tikulla. Valuta ja asettele parsat vadille.

2. Paahda mantelit kevyesti kuivassa paistinpannussa, suolaa.

3. Sulata voi niin että se ruskistuu kevyesti, kaada parsojen päälle, ripottele päälle mantelilastut ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Parsa