1. Laita sydänsimpukat kulhoon, peitä ne vedellä ja lisää 1 rkl etikkaa. Anna simpukoiden olla vedessä noin puoli tuntia, silloin ne päästävät ulos mahdollisen hiekan, jota niillä on kuoren sisällä. Kaada simpukat lävikköön ja huuhtele ne kylmällä vedellä.
2. Viipaloi 3 valkosipulinkynttä ohuelti. Kuumenna oliiviöljy isossa padassa ja kuullota valkosipuli nopeasti. Lisää simpukat ja valkoviini, peitä pata kannella. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua reilusti, kunnes simpukat ovat avautuneet, noin 2 minuuttia. Valuta simpukat lävikössä ja säästä keitinliemi.
3. Simpukkakastike: Kuori ja silppua sipuli. Kuori ja raasta valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä padassa. Kaada joukkoon simpukoiden keitinliemi ja keitä kokoon puoleen nesteen määrästä. Lisää tomaattimurska, hunaja ja laakerinlehti. Kiehauta kastike, alenna lämpöä ja hauduta 10-15 minuuttia. Maustaa suolalla ja pippurilla ja halutessasi soseuta kastike mikserissä.
4. Penslaa kampasimpukat öljyllä ja paista tai grillaa ne kuumalla pannulla minuutti puoleltaan. Suolaa. Keitä pasta runsaassa, reilusti suolatussa vedessä. Kaada vesi pois, kun pasta on al dente. Sekoita pastaan simpukkakastike, sydänsimpukat ja puolet parmesaanista. Nostele pasta syville lautasille, ripota päälle loppu parmesaani, yrttisilppua, aurinkokuivatut tomaatit ja muutama tippa hyvää öljyä. Nosta lopuksi huipuksi kampasimpukat.