Sahrami antaa riisille paljon makua. Lisää paellaan halutessasi voimakkaasti maustettuja makkaroita ja kuorittuja katkarapuja.

Neljälle

  • 2 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 0,5 g sahramia
  • 4 dl vettä
  • suolaa
  • 1 paprika, hienoksi kuutioitu
  • 1 dl rusinoita
  • 1 dl pistaasipähkinöitä
  • 1 grillattu broileri

Valmistusohje

1. Paista riisiä öljyssä sahramin kera hetki, lisää vesi ja suola. Keitä riisi kypsäksi kannen alla.

2. Kääntele mukaan paprika, rusinat ja karkeasti rouhitut pistaasipähkinät.

3. Paloittele lämmin, grillattu broileri ja tarjoile riisipedillä.

Tuoreimmat aiheesta

Paella