Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Currykatkaravut chilikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä nopeasti valmistuva ruoka on hyvä valinta, kun haluat nopeasti juhlavaa tarjottavaa. Lisukkeeksi sopivat riisi tai nuudelit.

4 annosta

  • 1 kg katkarapuja kuorineen
  • 2 porkkanaa
  • ½ punainen paprika
  • ½ keltainen paprika
  • 1 salottisipuli
  • 1 palsternakka
  • 1 rkl currya
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl kermaa
  • 1 rkl chilikastiketta
  • ½ dl valkoviiniä
  • 4 dl kalalientä
  • 2 rkl Maizenaa
  • ½ dl vettä
  • öljyä paistamiseen
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Kuori ja viipaloi porkkana ja palsternakka. Halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa paprika suikaleiksi. Halkaise salottisipuli ja leikkaa se suikaleiksi.

2. Kuullota kasviksia muutama minuutti öljyssä. Lisää curry, kerma, kalaliemi ja valkoviini. Purista joukkoon valkosipulinkynsi. Jätä muutamaksi minuutiksi hautumaan. Sekoita Maizena veteen ja suurusta kastike.

3. Lisää kastikkeeseen katkaravut ja kuumenna keittämättä. Lisää chilikastike. Mausta suolalla.

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäiscurry