Sienipasteijat
Julkaistu
Hieno alkuruoka.
6-8 palaan
- 6-8 pakastettua voitaikinapasteijaa
Täyte
- 300-400 g herkkusieniä, ohueksi viipaloituina
- 2 rkl voita
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 3 dl kuohukermaa
- suolaa ja pippuria
- hieman soijaa
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Paista sienet voissa kattilassa kunnes suurin osa nestettä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot, lisää kerma ja mausta. Keitä hiljalleen 15-20 minuuttia.
3. Täytä pasteijat muhennoksella, ripottele päälle persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa