Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sienipasteijat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hieno alkuruoka.

6-8 palaan

  • 6-8 pakastettua voitaikinapasteijaa

Täyte

  • 300-400 g herkkusieniä, ohueksi viipaloituina
  • 2 rkl voita
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • hieman soijaa
  • hienonnettua persiljaa

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Paista pasteijat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Paista sienet voissa kattilassa kunnes suurin osa nestettä on haihtunut. Puuteroi päälle jauhot, lisää kerma ja mausta. Keitä hiljalleen 15-20 minuuttia.

3. Täytä pasteijat muhennoksella, ripottele päälle persiljaa.

Tuoreimmat aiheesta

Pasteijat