1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
2. Kaulitse kolme taikinalevyä pitkiltä sivuilta. Kaulitse hieman ohuemmaksi ja vuoraa taikinalla pitkulainen, n. 2 litran uunivuoka. Laita jääkaappiin.
3. Paista pekonit kevyesti, valuta.
4. Sekoita kaikki paitsi pekoni ja oliivit hienoksi lihataikinaksi.
5. Lado sitten vuorotellen taikinaa, pekonia ja oliiveja vuokaan. Kääntele voitaikinan reunat lihataikinan päälle.
6. Kaulitse kaksi jäljellä olevaa taikinalevyä, leikkaa kansi ja peitä vuoka. Käytä loput taikinasta koristeluun.
7. Penslaa vatkatulla munalla, pistele kanteen ilmareikiä.
8. Paista uunin alatasolla n. 1 tunti. Laita päälle alumiinifoliota loppua kohden, jos pinta tummuu liikaa. Anna jäähtyä vuoassa.