Pennepastaa, perunoita, rucolaa ja pestoa
Julkaistu
Pastan kanssa nautitaan nyt perunoita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 annos
- 200 g pestyjä, uusia perunoita
- 150 g pennepastaa
- 4 rkl Saclà pestokastiketta
- suolaa
- mustapippuria
- tuoretta, raastettua parmesanjuustoa
- kourallinen rucolasalaattia
Valmistusohje
Keitä pennepasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä perunoita samanaikaisesti suolavedessä, kannen alla noin 10-12 minuuttia, tai kunnes ovat pehmenneet.
Valuta perunoista vesi ja pilko perunat neljään osaan.
Lisää perunat kulhoon ja mausta. Lisää joukkoon myös valutettu pasta ja pestokastike. Sekoita.
Annostele kahteen pastakulhoon ja ripottele pinnalle parmesanjuusto sekä rucolasalaatti. Nauti!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku