Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pennepastaa, perunoita, rucolaa ja pestoa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pastan kanssa nautitaan nyt perunoita.

1 annos

  • 200 g pestyjä, uusia perunoita
  • 150 g pennepastaa
  • 4 rkl Saclà pestokastiketta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tuoretta, raastettua parmesanjuustoa
  • kourallinen rucolasalaattia

Valmistusohje

Keitä pennepasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä perunoita samanaikaisesti suolavedessä, kannen alla noin 10-12 minuuttia, tai kunnes ovat pehmenneet.

Valuta perunoista vesi ja pilko perunat neljään osaan.

Lisää perunat kulhoon ja mausta. Lisää joukkoon myös valutettu pasta ja pestokastike. Sekoita.

Annostele kahteen pastakulhoon ja ripottele pinnalle parmesanjuusto sekä rucolasalaatti. Nauti!

Tuoreimmat aiheesta

Pestopasta