Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunalla täytetyt leivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on suosittu kotiruoka Intiassa. Se on myös suosittu katuruoka, silloin kun haluaa kevyen lounaan tai tukevan välipalan. Voit joko leipoa omia intialaisia leipiä tai käyttää ja täyttää valmiita pitaleipiä.

Kuudelle

  • 4 isoa jauhoista perunaa
  • 5 vihreää chiliä
  • ½ ruukkua korianteria
  • 1 tl suolaa

Tarjoiluun

  • 6 intialaista leipää tai pitaleipää
  • 2 dl ruokajogurttia

Valmistusohje

1. Harjaa perunat hyvin ja keitä ne kuorineen. Silppua chilit pieneksi, samoin korianteri.

2. Anna kypsien perunoiden jäähtyä hieman ja kuori ne. Survo perunat ja sekoita joukkoon chili- ja korianterisilput sekä suola. Tarjoa seos lämpimien leipien välissä jogurtin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvisvoileipä