Varhaissatosalaatti
Tämän ruokaisan salaatin voit tarjoilla kesälounaana italialaisten leikkeleiden kera, tai lisukkeena grilliruoalle.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 8 keitettyä, kylmää perunaa
- ½ punasipuli
- 200 g tuoreita pinaatinlehtiä
- 3 pientä, keitettyä latva-artisokkaa
- 2 kovaksi keitettyä kananmunaa
- 1 dl mustia oliiveja
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 tl puristettua sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuutioi perunat karkeasti. Kuori ja suikaloi punasipuli. Sekoita perunat, sipuli, pinaatti ja latva-artisokat suuressa kulhossa. Kuori ja lohko munat ja asettele päälle.
2. Kastike: Sekoita öljy, sitruunamehu, suola ja pippuri kastikkeeksi.
3. Kääntele kastike salaattiin, koristele mustilla oliiveilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku