Perunasalaattia kevätsipulin kera
Julkaistu
Pienet, maukkaat uudet perunat sopivat erittäin hyvin raikkaaseen perunasalaattiin. Tämä ruoka sopii hyvin grilliherkkujen oheen tai kesäjuhlien noutopöytään. Ohje on helppo tuplata tai moninkertaistaa tarvittaessa.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg varhaisperunoita
- 2 rkl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- suolaa ja valkopippuria
- 1 nippu kevätsipulia
- 2 rkl kaprista
Valmistusohje
1. Keitä perunat ja puolita ne, kun ne ovat vielä lämpimiä.
2. Sekoita keskenään kermaviili ja majoneesi sekä suola ja pippuri ja kääntele perunoiden sekaan.
3. Suikaloi kevätsipulit ja sekoita ne sekä kaprikset perunasalaattiin. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku