Perunasalaattia kevätsipulin kera
Pienet, maukkaat uudet perunat sopivat erittäin hyvin raikkaaseen perunasalaattiin. Tämä ruoka sopii hyvin grilliherkkujen oheen tai kesäjuhlien noutopöytään. Ohje on helppo tuplata tai moninkertaistaa tarvittaessa.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kg varhaisperunoita
- 2 rkl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- suolaa ja valkopippuria
- 1 nippu kevätsipulia
- 2 rkl kaprista
Valmistusohje
1. Keitä perunat ja puolita ne, kun ne ovat vielä lämpimiä.
2. Sekoita keskenään kermaviili ja majoneesi sekä suola ja pippuri ja kääntele perunoiden sekaan.
3. Suikaloi kevätsipulit ja sekoita ne sekä kaprikset perunasalaattiin. Anna maustua kylmässä tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi