1. Paprikariisi: Keitä 4 annosta riisiä pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja pane kiehumana riisin kanssa viimeiseksi 5 minuutiksi. Mausta suolalla.
2. Sekoita jauhot ja mausteet jauholeivitteeksi. Vatkaa kananmunasta, parmesaanista ja paprikajauheesta munaleivite. Leikkaa kesäkurpitsa hieman viistoon puolen senttimetrin paksuisiksi viipaleiksi. Pyörittele kesäkurpitsaviipaleita ensin jauholeivitteessä, ravistele ylimääräinen jauho pois ja pyörittele sitten munaleivitteessä.
3. Kuumenna paistinpannu ja sillä voita kullanruskeaksi. Aseta kesäkurpitsaviipaleet pannulle. Huolehdi, että munaseosta riittää joka viipaleelle. Paista siivut kauniin värisiksi, 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta.