1. Sekoita voisula kädenlämpöiseen maitoon ja liuota hiiva nesteeseen. Lisää sokeri, suola, hienonnettu kardemumma ja leivinjauhe vehnäjauhoon. Sekoita jauhoseos nesteeseen, vähän kerrallaan, taikinaksi. Vaivaa taikina joustavaksi. Kohota se kaksinkertaiseksi.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vaivaa taikina uudestaan ja pyörittele siitä 12 pullaa. Laita ne leivinpaperille uunipellille. Anna kohota jälleen kaksinkertaisiksi. Vatkaa munan rakenne rikki ja penslaa pullat sillä. Paista uunissa noin 8 minuuttia. Jäähdytä leivinliinan alla.
3. Raasta mantelimassa karkeasti. Leikkaa pullista kansi ja koverra vähän sisustaa. Sekoita sisusta mantelimassan ja maidon kanssa täytteeksi ja jaa se pullien syvennyksiin. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lusikoi tai pursota sitä täytteen päälle. Paina pullalle lakki päähän. Puuteroi pullat tomusokerilla.