Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pienet voileivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voitele vaaleaa vuokaleipää ja tummaa leipää ja ota niistä ympyröitä pienellä muotilla.

Vieraiden lukumäärän mukaan

  • vaaleaa ja tummaa leipää
  • katkarapuja
  • punaista ja mustaa mätiä tai mädinkorviketta
  • tilliä
  • voita
  • sitruunaa
  • linnunmaksapasteijaa
  • salaattia
  • punaisia cocktailmarjoja
  • keitettyä kananmunaa
  • savusilakkapasteijaa
  • kurkkua paloina
  • jälkiruokajuustoa
  • mustia oliiveja

Valmistusohje

1. Laita vaalealle leivälle katkarapu, punaista mätiä ja tilliä.

2. Kääntele vaaleaa leipää voipuoli alaspäin hienonnetussa tillissä. Laita päälle mustaa mätiä ja sitruunaa.

3. Levitä vaalealle leivälle linnunmaksapasteijaa. Koristele salaatilla ja cocktailmarjalla.

4. Laita tummalle leivälle munaviipale, savusilakkapasteijaa ja kurkunpala.

5. Laita tummalle leivälle salaattia, jälkiruokajuustoa ja musta oliivi.

Tuoreimmat aiheesta

Kalavoileipä