Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Siikatapasleivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 150 g graaviasiikaa
  • 1 pienehkö sipuli
  • ½ omena
  • 0,5 rkl sinappia
  • 1 dl majoneesia
  • 0,5 dl smetanaa
  • tuoretta tilliä
  • mustapippuria
  • (suolaa)
  • tuoretta patonkia tai ruisnappeja

Valmistusohje

Hienonna veitsellä kaikki raaka-aineet ja yhdistä. Maku on parhaimmillaan tartarin seistyä yön yli. Lisää suolaa, mikäli siika ei ole suolannut seosta tarpeeksi.

Leikkaa patongista viistoja viipaleita (tai käytä ruisnappeja) ja nostele tartaria reilu ruokalusikallinen viipaleen päälle. Koristele tillin oksalla.

Tuoreimmat aiheesta

Kalavoileipä