Siikatapasleivät

Ainekset

  • 150 g graaviasiikaa
  • 1 pienehkö sipuli
  • ½ omena
  • 0,5 rkl sinappia
  • 1 dl majoneesia
  • 0,5 dl smetanaa
  • tuoretta tilliä
  • mustapippuria
  • (suolaa)
  • tuoretta patonkia tai ruisnappeja

Valmistusohje

Hienonna veitsellä kaikki raaka-aineet ja yhdistä. Maku on parhaimmillaan tartarin seistyä yön yli. Lisää suolaa, mikäli siika ei ole suolannut seosta tarpeeksi.

Leikkaa patongista viistoja viipaleita (tai käytä ruisnappeja) ja nostele tartaria reilu ruokalusikallinen viipaleen päälle. Koristele tillin oksalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!