Kolmiot
Voileipävinkkejä ei koskaan voi olla liian monia. Tässä tarjoilemme lohta, kananmunaa ja juustoseosta kolmella maukkaalla tavalla.
Vieraiden lukumäärän mukaan
- vaaleaa vuokaleipää
- voita
- raastettua sitruunankuorta
- kylmäsavulohta
- persiljaa
- silputtua, keitettyä kananmunaa
- vihanneskrassia
- piparjuurijuustoa
- mustaa mätiä
- ruohosipulia
Valmistusohje
1. Paahda vaaleat leipäviipaleet ja leikkaa pois reunat. Leikkaa ne kolmioiksi koristelun jälkeen.
2. Lohivoileipä: Sekoita voita ja hieman raastettua sitruunankuorta, levitä leivälle. Laita päälle lohisuikaleita, koristele persiljalla.
3. Munavoileipä: Voitele leipä, laita päälle munasilppua, jonka olet sekoittanut hienonnetun vihanneskrassin kera.
4. Juustovoileipä: Sekoita levitettävää piparjuurijuustoa ja hieman mustaa mätiä, levitä leivälle. Koristele ruohosipulilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku