Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Munakokkelia, saaristolaisleipää ja siianmätiä

Julkaistu 08.10.2013 08:24

8.10.2013.

Ainekset

  • 50 g siianmätiä
  • 4 kananmunaa
  • 2 dl kermaa
  • 100 g Maalahden limppua
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 2 purjoa
  • 1 nippu tilliä
  • 2 maa-artisokkaa

Valmistusohje

1. Grillaa purjon pinta mustaksi, kuori päällinen pois ja leikkaa purjon keskiosasta paloja.

2. Hienonna saaristolaisleipä tehosekoittimessa, laita pannuun voita ja paista rapeaksi. Mausta suolalla.

3. Tee munakokkelia varten muna-kermaseos, jossa on puolet kermaa ja puolet rikottuja kananmunia. Mausta suolalla. Kypsennä vesihauteessa koko ajan sekoittaen.

4. Hienonna ruohosipuli ja lisää munakokkelin joukkoon.

5. Leikkaa maa-artisokasta ohuita lastuja ja mausta suolalla, pippurilla sekä kylmäpuristetulla öljyllä.

Tuoreimmat aiheesta

Kalavoileipä