Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kalaräppi eli kalawrapit rieskasta

kalara-cc-88ppi
Pro Kala
Julkaistu 31.05.2016 12:19

MTV LIFESTYLE

Pro Kalan kalarwap sopii hyvin vaikka iltapalaksi.

Ainekset

  • 1 isohko rieska
  • leipärasvaa
  • 3–4 salaatinlehteä
  • n. 1 dl kypsää kalaa, esim. friteerattuja muikkuja tai purkitettua kalaa esim. särkeä tai muikkua
  • pala kurkkua
  • 1 porkkana raastettuna
  • ½–1 dl raejuustoa
  • Mausteeksi: yrttejä, paprikaa tai chiliä
  • Lisäksi: maustettua kermaviiliä

Valmistusohje

Voitele rieska kevyesti rasvalla. Levitä päälle salaatinlehdet ja niiden päälle valitsemasi kala. Ripottele pinnalle ohuiksi suikaleiksi leikattu kurkku ja porkkanaraaste, raejuusto ja mausteet. Voit ripauttaa räppiin kastikkeeksi maustettua kermaviiliä. Kääri leipä varovasti rullalle.

Syömisen helpottamiseksi kietaise leivän ympärille lautasliina.

Tuoreimmat aiheesta

Kalavoileipä