Kalaräppi eli kalawrapit rieskasta
Pro Kalan kalarwap sopii hyvin vaikka iltapalaksi.
Ainekset
- 1 isohko rieska
- leipärasvaa
- 3–4 salaatinlehteä
- n. 1 dl kypsää kalaa, esim. friteerattuja muikkuja tai purkitettua kalaa esim. särkeä tai muikkua
- pala kurkkua
- 1 porkkana raastettuna
- ½–1 dl raejuustoa
- Mausteeksi: yrttejä, paprikaa tai chiliä
- Lisäksi: maustettua kermaviiliä
Valmistusohje
Voitele rieska kevyesti rasvalla. Levitä päälle salaatinlehdet ja niiden päälle valitsemasi kala. Ripottele pinnalle ohuiksi suikaleiksi leikattu kurkku ja porkkanaraaste, raejuusto ja mausteet. Voit ripauttaa räppiin kastikkeeksi maustettua kermaviiliä. Kääri leipä varovasti rullalle.
Syömisen helpottamiseksi kietaise leivän ympärille lautasliina.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku