Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pikantti lihapaistos perunaohukaisten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on hieman harvinaisempi, mutta erittäin maukas ruokalaji.

Neljälle

  • 400 g luutonta porsaanseläkettä
  • 400 g kanafileetä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen paprika
  • 2 tomaattia
  • 4 ananasrengasta
  • 4 rkl tomaattiketsuppia
  • 2 rkl chilikastiketta

Perunaohukaiset

  • 1 kg perunoita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ tl meiramia
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi porsaanseläke ja kanafilee. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna sipuli, paprika, tomaatti ja ananas.

2. Perunaohukaiset: Raasta perunat hienoksi. Sekoita jauhojen, munan, meiramin, suolan ja pippurin kanssa. Purista valkosipuli taikinaan. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista ohuita ohukaisia.

3. Ruskista liha ja kana erissä. Laita pataan. Paista vihannekset ja lisää pataan. Mausta ketsupilla ja chilikastikkeella. Kuumenna. Lisää ananas ennen tarjoilua. Tarjoile perunaohukaisten kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanpaisti