Pikantti lihapaistos perunaohukaisten kera
Tämä on hieman harvinaisempi, mutta erittäin maukas ruokalaji.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 400 g luutonta porsaanseläkettä
- 400 g kanafileetä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 punasipuli
- 1 punainen paprika
- 2 tomaattia
- 4 ananasrengasta
- 4 rkl tomaattiketsuppia
- 2 rkl chilikastiketta
Perunaohukaiset
- 1 kg perunoita
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ tl meiramia
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi porsaanseläke ja kanafilee. Mausta suolalla ja pippurilla. Hienonna sipuli, paprika, tomaatti ja ananas.
2. Perunaohukaiset: Raasta perunat hienoksi. Sekoita jauhojen, munan, meiramin, suolan ja pippurin kanssa. Purista valkosipuli taikinaan. Kuumenna öljyä paistinpannussa ja paista ohuita ohukaisia.
3. Ruskista liha ja kana erissä. Laita pataan. Paista vihannekset ja lisää pataan. Mausta ketsupilla ja chilikastikkeella. Kuumenna. Lisää ananas ennen tarjoilua. Tarjoile perunaohukaisten kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka